Mijn Road KingHarley-Davidson Road King Classic 2002

Het eerste weekend in november, dus weer tijd voor de Bikeshow van BigTwin in Rosmalen.
Zondag ben ik even heen en weer gereden naar Rosmalen. Het was al lekker druk bij aankomst, waarschijnlijk ook door het mooie weer maar ook door de vele motoren!

 

De Expohal werd in het midden in beslag genomen door een mooie serie Big Twins uit binnen en buitenland. Mooie verbouwde Softails met aangepaste achterbruggen, voorvorken, tanken en zadels.
Tussen de modern opgebouwde modellen stond ook deze retro bike. Niet met een Harley blok maar met een Suzuki twin.Bovenstaande motor heeft een mooi omsloten tank bij het custom zadel. Ook het achterspatbord is prachtig vormgegeven. De openbelt maakt het plaatje af.

Op de ring boven de Expohal was de bikermarket geplaatst, met veel nieuwe en gebruikte onderdelen, maar ook kleding. Vanaf de ring was ook een mooi uitzicht te krijgen op de diverse stands.

Naast de diverse motorfietsen was in Spijkerhal ook een hoek voor custom auto''s te vinden. Van schroot tot prachtige plaatjes, het was er allemaal te vinden.In de verste hal, de Eventron was het een drukste van jawel. En niet alleen om de prijsuitrijking te zien in de verschillende categorien van eigenbouw motoren.Een van de winnaars, een vrouw op haar eigen verbouwde Sportster.Buiten stonden ook diverse motoren, van Harley Davidson tot Honda Goldwing, van prachtige eigenbouw tot standaard motor.Met dank aan BigTwin voor een geweldige middag, waarbij ik weer veel bekenden heb gezien en gesproken, mooie tot schitterende motoren en bloemrijke mensen heb mogen aanschouwen.

Volgende jaar staat de BigTwin Bikeshow in Rosmalen weer in de agenda.


MichielsHarley

de Harley rijder

VTEM News Stack