Gisteravond met plannen had ik besloten om er een korte nacht van te maken, gewoon tot 5 uur de rust en dan de weg op, dus om half 6 rij ik mijn motor het dorp uit richting de eerste fotolocatie.
Langzaam zie ik dit gedeelte van Italië ontwaken, prachtig met de opgaande zon.

En dan sta je om 10 uur 's morgens weer op een prachtige plek, met een allermooist uitzicht. Maar dan moet ik ook weer doorrijden, want het is wel een lange dag vandaag met veel kilometers. Een strakke beklimming over een smalle weg naar de top van de Mont Colombis, op 1734 meter, geeft wederom een prachtig uitzicht over de Alpen.

Wederom heeft Robert de Rally Master een prachtige foto locatie voor me in petto, een kerk in de rotsen, tja dat is dan zeker een foto waard.

Om 7 uur 's avonds kom ik aan in Morzine, een slaapplek in een jongeren hangout, de Nantegue. Eigenlijk heet de shack Chalet Nantegue, maar chalet is een te duur woord voor dit houten gebouw wat ook van binnen aardig uitgewoond is, maar goed voor 40 Zwitserse franken overnachten in een schoon bed in Morzine.

Tijdens een goeie maaltijd in het gezellige dorp plan ik ook mijn route voor de komende 2 dagen, morgen ga ik in elk geval 2 combo's afmaken en dan vrijdag mijn laatste, dus met punten zal ik in elk geval het moeten halen.

Mijn route tot nu tot en waar de andere Alpen Butt riders zijn:

 

 

 

MichielsHarley

de Harley rijder