Vanwege corona zijn dit jaar heel veel ritten afgezegd en of verplaatst in de agenda's. Zo ook de openingsrit van het Amsterdam Chapter. Zondag 26 juli konden we dus als Chapter weer bij elkaar komen.

Dit jaar, 2020, bestaat het Chapter 20 jaar, het zou een feestjaar moeten worden, maar die plannen worden dus iets anders vormgegeven. Dit is dan wel de eerste groepsrit van het Chapter.
Verzamelen in Bunnik. En met een koffie in de hand was het een warm weerzien met veel clubleden. Om 11 uur het openingspraatje van de Road Captains en we konden op pad. Prachtig weer deze zondag, prachtige route door het Gooi en de Utrechtse Heuvelrug.

Door Hans werd een lekkere lunch geserveerd op een picknick plek in de buurt van Soesterberg. Weer een leuk moment om bij te praten met de vrienden en vriendinnen uit de club.

Het tweede deel van de rit was vanuit het Gooi door de Utrechtse Heuvelrug. Via prachtige kleine lanen en wegen kronkelde de hele groep door naar Wijk bij Duurstede waar ons eindpunt was. De groep van bijna 70 motoren liet het buurtschapje vlakbij Wijk bij Duurstede op zijn grondvesten trillen.

Na een warm afscheid ging een ieder weer zijn eigen weg richting huis.


Openingsrit van het Amsterdam Chapter


MichielsHarley

de Harley rijder