Op de 2012 Delhi Auto Expo heeft Harley Davidson 5 bijzondere modellen gepresenteerd waarbij zij waarde hechten aan hun eigen uitspraak dat geen enkele Harley motorfiets gelijk zal zijn.

 


Voor elke doelgroep heeft HD nu een custom gepresenteerd. Sinds hun start in 2009 heeft Harley Davidson in India nu 15 modellen die via 7 officiele dealers verkocht worden. In tegenstelling tot de rest van de wereld waar de dealers het toch moeilijk hebben, wordt oa India als een echte groeimarkt gezien.

''CUSTOM BOBBER'': Harley-Davidson Super Glide
{gallery width=600}HD_model/harley-davidson-super-glide-custom-bobber-delhi-auto-expo-600x345.jpg>
De eerste fabrieks custom van Harley is omgebouwd tot een fabrieks bobber. De nieuwe Super Glide heeft een agressiever uiterlijk gekregen met de aparte koplamp, nieuwe wielen, chromen vork delen en een nieuw stuur. Tevens is de Bobber uitgerust met een Screamin''Eagle hoge performance kit en HD Skull onderdelen.

''EDGE CUT CHOPPER'': Harley-Davidson Street Bob®
{gallery width=600}HD_model/harley-davidson-street-bob-edge-cut-chopper-delhi-auto-expo-600x415.jpg>
De Dyna is voor de Indiase markt omgebouwd tot een Edge Cut Chopper. Nieuwe lak, nieuwe led lampen, aangepaste forward controls, het nummerbord naar de zijkant, nieuw stuur en een bredere achterkant maken van de Dyna Street Bob een nieuw model Chopper. Tevens is de Edge Cut Chopper voorzien van een Harley Davidson Screamin''Eagle uitlaat om de performance van het blok te verbeteren.

''BIG TWIN CUSTOM'': Harley-Davidson Fatboy®
{gallery width=600}HD_model/harley-davidson-fatboy-big-twin-custom-delhi-auto-expo-600x375.jpg>
De unieke en iconische Fatboy heeft ook een remake mogen ondergaan en heeft nu de benaming Big Twin Custom gekregen. Dit is gerealiseerd door af fabriek de Fatboy te voorzien van een nieuwe en prachtige custom paint set, een nieuw bruin leren zadel, chroom stuur en achterbrug waardoor de uitstraling nog meer Custom uitstraalt.

''DARK CUSTOM'': Harley-Davidson® Iron883 TM
{gallery width=600}HD_model/harley-davidson-iron883-dark-custom-delhi-auto-expo-600x351.jpg>
Van de Sportsters is ook de Iron onder handen genomen door Harley Davidson met als resultaat deze Dark Custom. De Irons heeft nu nog meer zwarte lak, maar ook de voorheen chrome delen zijn nu zwart gepoedercoat.
En ook deze custom heeft een nieuwe Screamin''Eagle uitlaat gekregen en natuurlijk is deze in zwart uitgevoerd. Verder is ook de voorvork, de riemkast, spatborden voor en achter, de aluminium wielen en de forward controls uitgevoerd in zwart wat deze Iron een echte Dark Custom maakt.

''RETRO MACHINE'': Harley-Davidson® Forty-Eight TM
{gallery width=600}HD_model/harley-davidson-forty-eight-retro-machine-delhi-auto-expo-600x316.jpg>
De andere Sportster, de nieuwe 48, is ook onderhanden genomen met diverse accessoires. De Harley Davidson XL1200 Forty Eight is omgebouwd in een retro style en heeft daarom ook de naam Retro Machine meegekregen. Een minimalistische motorfiets die ook op detail punten verbeterd is tov het originele basis model.

Met deze 5 speciale Harley modellen zetten ze zich duidelijk in de Indiase markt van custom motorfietsen.

MichielsHarley

de Harley rijder