In de afgelopen jaren heb ik verschillende Harley Davidson dealers in Nederland en in het buitenland bezocht. Ook handelaren die Harley Davidson in hun pakket hebben, heb ik bezocht.
Hieronder een lijst met daar waar ik ze heb foto''s en een kleine recensie van de zaak.

Mochten hierop aanvullingen van toepassing zijn dan kan je deze mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..Alkmaar:
Westcoast Motors
Een leuke en open winkel geleid door Jan en Bas Leek met ondersteuning van het volledige team aan de Marconistraat.
De occassions (meer dan honderd!) staan (helaas) opgesteld in een ander pand, waar samen met de zeer uitgebreide kleding verzameling eveneens een gezellige sfeer hangt.

Opmeer:
L&L Choppers
Bij L&L Choppers in Opmeer kan je naast een gezellig bakkie doen ook diverse onderdelen voor je eigenbouw chopper bestellen of op maat laten maken. Tevens is L&L Choppers het adres om op basis van een Sportster blok je eigen hardtail chopper te (laten) bouwen.

Amsterdam:
Harley World
De dealer voor Amsterdam en omstreken. Een mooie winkel met een leuke kleding hoek en diverse nieuwe en jong gebruikte Harleys. Naast de winkel is ook het clubhuis van de HOG, altijd gezellig om een drankje te halen.
In 2010 failliet gegaan. Als Harley-Davidson Amsterdam opnieuw gestart in 2012, maar in 2016 weer failliet gegaan.

Drachten (Leeuwarden):
HD Point
Een wat kleinere Harley dealer maar met het hart en de handen op de juiste plaats. Goeie service en veel aanbod.
Verhuisd van Leeuwarden naar Drachten

Cor Taal
Geen officiƫle HD dealer, maar zeker een adres om je kostbare Harley naar toe te brengen voor de juiste onderhoudsbeurt.
Cor Taal heeft al het gereedschap in huis om eigenlijk elk Harley blok goed onder handen te nemen, daarbij is Cor altijd wel in voor een praatje. Verder heeft hij af en toe ook nog een leuke en degelijke tweedehands Harley in de aanbieding.

Sittard:
Dutch Hills
De Harley dealer voor het zuiden van ons land, Dutch Hills straalt een super gezellige sfeer uit en met veel aanbod van zowel nieuwe als gebruikte Harleys, kleding en onderdelen voor zowel de motor als voor in huis is het echt een zaak om even een bakkie te doen als je in de buurt bent.

Vroomshoop:
Oude Monnik


Breda:
Mijn eerste ervaring met een Harley dealer. En ondanks dat ik nog geen Harley had, heb ik wel mooi leren Harley schoenen gekocht. En daar is het vuur verder aangewakkerd!
Een top tent die gezelligheid uitstraalt ook al is de winkel zelf een beetje hokkerig.
Helaas door het overlijden van de eigenaar, is deze dealer in 2016 gesloten.

De lijst zal nog verder aangevuld worden.

MichielsHarley

de Harley rijder